Overblijven (Tussen Schoolse Opvang)

Voor kinderen die op grote afstand van de school wonen of door bijzondere omstandigheden niet in de middagpauze naar huis kunnen, bestaat de mogelijkheid om over te blijven. Het overblijven vindt plaats in de school. De prijs is € 2,00 per kind per dag.

Download hier het inschrijfformulier

Strippenkaartverkoop TSO

In overleg met de TSO leiding is besloten na de voorjaarsvakantie te stoppen met het verkopen (contant) van de strippenkaarten op woensdagen. Dit is tevens ook in lijn met de vele verzoeken van ouders.
Om gebruik te kunnen maken of te blijven maken van incidentele TSO dag(en), dient u een 5-ritten TSO strippenkaart aan te schaffen.
Een 5-ritten TSO strippenkaart voor kinderen met een vast contract bedraagt € 12,50. Voor kinderen
zonder contract € 17,50.
Voor kinderen die al gebruik maken van de TSO houdt de TSO leiding bij hoeveel strippen verbruikt zijn. Van de TSO leiding zult u tijdig via e-mail horen wanneer u het bedrag voor een nieuwe strippenkaart dient over te maken.

Het bedrag kunt u overmaken ten gunste van rekeningnummer NL53 INGB 0008 8414 89 ten name van
De Sint-Petrusschool betreft TSO, onder vermelding van naam kind, groep en soort strippenkaart.
De strippenkaart is onbeperkt geldig en blijft bij de TSO leiding.
Voor kinderen die voor het eerst gebruik willen maken van incidentele TSO dag(en) kunt u het bedrag op dezelfde manier overmaken.
Naast het aanschaffen van een strippenkaart, dienen de ouders/verzorgers voor incidentele overblijvers uiterlijk ’s ochtends vóór 9.00 uur een formulier voor ‘Incidentele Overblijf – Bericht van aanmelding’, in te vullen en in de brievenbus van school te deponeren.
Een strippenkaart kan gebruikt worden door alle kinderen binnen één gezin. Niet gebruikte strippen, bij beëindiging van de overeenkomst en of het afsluiten van de basisschoolperiode, worden niet gerestitueerd.
Wijziging van telefoonnummer of adres moet ook worden doorgegeven aan de administratie van het overblijven, dus niet alleen aan de administratie van de school!

Het Reglement Tussen Schoolse Opvang (TSO) is bij de conciërge te verkrijgen.
Voor meer inlichtingen kunnen ouders zich wenden tot :

Rekeningnummer TSO: NL53 INGB 0008 8414 89

Huishoudelijk reglement

Het huishoudelijk reglement is te downloaden of te verkrijgen bij de conciërge.

Download hier het huishoudelijk reglement

Download hier het beleidsplan TSO

Download hier het aanmeldingsformulier