Wie zitten er in de MR?

Welmoet

Welmoet de Graaf (namens de ouders)

De Sint- Petrusschool is de plek waar onze kinderen (en ook wij ouders) in acht jaar heel veel zullen ontdekken, ervaren en leren. Het is dus van het grootste belang dat iedereen zich er op zijn gemak voelt en achter de school staat. Dit geldt voor de leerlingen, het team en ook voor de ouders. Wij maken met elkaar de school tot wat hij is en waar hij voor staat; de plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Ik vind het belangrijk hierbij betrokken te zijn en fijn om eraan bij te kunnen dragen. Sinds augustus 2014 zit ik dan ook namens de ouders in de Medezeggenschapsraad.

Sharon

Sharon Blijd-Limon (namens de ouders)

Ik ben de moeder van Noah (groep 5) en Imani Blijd (groep 4).

Omdat ik niet alleen praktisch mijn steentje wilde bijdragen aan school, maar juist op beleidsniveau mee wilde denken en adviseren (en soms te mogen beslissen) heb ik mezelf, namens de ouders, kandidaat gesteld. Ik wil door mijn deelname aan de MR een stem zijn voor de ouders op school.

Marco Mobile

Marco van Bochove (namens de leerkrachten)

Mijn naam is Marco van Bochove. In augustus 2008 ben ik begonnen te werken als leekracht op de Sint-Petrusschool. Naast het lesgeven ben ik de rekencoördinator van de school. Sinds september 2016 ben ik namens het team lid van de medezeggenschapsraad van de school.

sanne

Sanne Laurijsen (namens de leerkrachten)

Mijn naam is Sanne Laurijsen en ik ben 33 jaar oud. Ik ben sinds september 2004 werkzaam op de Sint-Petrusschool. Momenteel geef ik les aan groep 3.

Dit is mijn zevende jaar in de Medezeggenschapsraad. Ik ben lid van de MR geworden omdat ik het belangrijk vind dat het beleid dat de school voert wordt gedragen door ouders en leerkrachten. In de MR hoop ik daar mijn steentje aan bij te dragen.